DIVORȚ Irina Cristescu-Hector Bitar. Primul termen

Procesul de divorț dintre Irina Cristescu și Hector Bitar are astăzi primul termen. 

Scandalul dintre Hector Bitar și Irina Cristescu a devenit cunoscut în România în contextul luptei pentru fiica lor, Alessia. Irina Cristescu a venit cu Alessia în România, fiind victimă a propriului soț care chiar plănuia să o ucidă. Acuzată de răpire internațională, Irina Cristescu risca să-și piardă fiica care ar fi ajuns la Hector Bitar. În cele din urmă, o instanță din România i-a acordat Irinei custodia exclusivă a fetiței. 

Potrivit rapoartelor din trei țări, Hector Bitar este o persoană periculoasă. Mai mult, el are un dosar penal la DIICOT pentru că ar fi încercat să o omoare pe Irina Cristescu. Cu toate acestea, acuzat de tentativă de omor a mamei, el cere custodia comună a copilului. Prezent astăzi în sala de judecată, Hector Bitar a susținut că vrea un program de vizite, astfel încât când vine în România să poată să-și petreacă timp cu fiica sa. Irina Cristescu vrea, în schimb, custodia exclusivă. 

Raportele poliției din SUA și FBI-ului arată că a fost necesară supravegherea lui Hector Bitar și a familiei sale pe aeroport și s-a dat chiar recomandarea ca ei să fie păziți inclusiv la urcarea în avionul spre România. Aceleași surse arată că alertele Interpol erau ilegal instituite de Mexic și ordinul de restricție depus de Hector Bitar era fals. 

[citeste si]

În Mexic, instanțele au avertizat cu privire la violența lui Hector Bitar. Una dintre instanțe a decis că nu este competența Mexicului să judece custodia și divorțul. Ambasada României în Mexic a considerat că Alessia este în pericol din cauza lui Hector Bitar și a anunțat Ambasada SUA. 

În România, a fost acordată Irinei Cristescu custodia exclusivă asupra Alessiei și instanța a decis ca fetița să nu fie repatriată, pentru că există un pericol real pentru Alessia în Mexic, acasă la tatăl său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel