DiscoverEU: Alți 763 de tineri din România au bilete pentru Europa

Turist
Turist

763 de români în vârstă de 18 ani au fost selectați să primească un permis de călătorie DiscoverEU. Ei vor avea posibilitatea de a călători maximum 30 de zile între 1 august 2019 și 31 ianuarie 2020. Aproximativ 20.000 de tineri din toată Europa au fost selectați în această rundă a programului.

Câștigătorii celei de-a treia runde vor fi contactați în curând, ca să își poată rezerva călătoriile. Ei vor putea călători, singuri sau în grupuri de cel mult 5 persoane, între 1 august 2019 și 31 ianuarie 2020, timp de până la 30 de zile. Majoritatea vor călători cu trenul, dar și alte moduri de transport sunt posibile, în cazuri excepționale.

Pe lângă permisul de călătorie, participanții vor primi sprijin tehnic și informații despre moduri sustenabile de călătorie și rolul de ambasador al inițiativei DiscoverEU. În această calitate, participanții vor fi invitați să își împărtășească experiențele pe platformele de comunicare socială (Instagram, Facebook și Twitter) sau printr-o prezentare susținută la școală sau în comunitatea locală. De asemenea, vor putea să intre în contact unii cu alții și să își împărtășească experiența pe rețelele sociale.

În plus, toți participanții vor fi invitați să ia parte la primele întruniri DiscoverEU, care se vor desfășura în mai multe locuri din Europa și se vor concentra pe teme ca sustenabilitatea sau patrimoniul cultural. Prima întrunire, care va avea loc la Nijmegen (Olanda), în zilele de 12 și 13 iulie, va avea ca temă sustenabilitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel