Dinescu s-a certat cu Realitatea: ori rămân la acest post, fără Gușă, ori plec la ProTv. Gușă: Nu comentez prostii

Poetul Mircea Dinescu se desparte de Realitatea Tv, informează paginademedia.ro. Contactat telefonic de site-ul DeCe News, maestrul Dinescu a explicat în ce context s-a produs ruptura de postul de televiziune. 

”Am avut o discuție mai contondentă cu Cosmin Gușă și mi-a sărit muștarul. Nu mi-a fost plătită emisiunea ”Politica și Delicatețuri” din perioada Elan Schawartzenberg. Am problema asta cu Realitatea din perioada aia. Nu s-a rezolvat nimic. Am acceptat să fac muncă patriotică, dar nu să vin la comandă. Eram programat la o oră și mă chemau să stau și la alte emisiuni. Și ..vorba aia, și cu banii luați”, a explicat Mircea Dinescu.

Emisiunea lui Mircea Dinescu, ”Politică și Delicatețuri”, difuzată de Realitatea Tv, făcea audiență de 2,7 puncte de rating, una foarte bună pentru un post de știri.

În ceea ce privește planurile sale de viitor, maestrul Dinescu spune că poartă unele negocieri. ”Am discutat cu cei de la Pro Tv, nu s-a finalizat nimic și urmează să mai discutăm în ianuarie. Cu revelionul a rămas încurcată”, ne-a spus poetul, care avea audiențe mari cu emisiunea de Revelion. ”Am avut discuții cu Pro Tv, recunosc, dar s-ar putea să mă întorc la Realitatea dacă este adevărat ceea ce am auzit, și anume că într-o săptămână sau două se schimbă patronii. Voi face televiziune fie la Pro Tv, fie la Realitatea fără Gușă”, a conchis poetul.

Contactat de DeCe News, directorul editorial și principalul creditor al Realitatea Tv (aflată în insolvență), Cosmin Gușă, a refuzat să-i dea replica poetului. ”Mircea Dinescu îmi e un prieten mult prea bun ca să comentez prostiile pe cale le spune la supărare. Faptul că nu a fost prezent la emisiunea de vineri, unde a fost invitat Crin Antonescu, și nu va fi prezent nici duminică, la comentarea rezultatelor alegerilor, este o decizie care îmi aparține mie.  O să mai vorbesc cu Mircea Dinescu, săptămâna viitoare”, ne-a declarat Cosmin Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel