DIETE perfecte pentru zodii. Săgetător, semn de foc

Sagetator
Sagetator

Fiecărei zodii i se potrivesc anumite alimente pentru o bună funcționare a organismului, iar Săgetătorii nu face excepție de la aceasta. Iată ce trebuie să mănânci dacă ești născut în zodia Săgetător.

Ce trebuie să mâncați: Lipsa de silicați poate duce la probleme ale părului și pielii și răni, dar și la retragerea gingiilor. Cele mai bune surse de silicat pentru Săgetători sunt cojile de fructe și legume, salatele crude, ardeii grași, smochinele, căpșunele, perele, merele, cartofii, ovăzul, coji de cereale, cerealele integrale, gălbenușul de ou. Este indicată o dietă bogată în proteine, carne de la păsări de curte și de pește, legume proaspete și fructe, precum sfeclă, roșii, prune, cireșe, portocale, lămai, ouă, lapte degresat, iaurt, orez brun și grâu întreg. Ei ar trebui să bea multă apă, să mănance patru mini-mese pe zi în locul celor 3 mese mari. 

Ce să nu mâncați: Alimente care nu sunt indicate Săgetătorilor sunt grăsimile, smântană, untul, bomboanele și ciocolata. Dacă sunt totuși consumate, ar trebui să nu fie însoțite de băuturi alcoolice, nu numai pentru a evita deteriorarea ficatului, ci și a pielii, care îmbătrânește sub efectele acestei combinații.

Leul este un semn de foc

Focul reglează funcția de combustie internă sau de digestie, arderea sau absorbția alimentelor. Focul purifică sistemul prin arderea toxinelor, a virușilor, a bacteriilor și a ciupercilor. Semnele de foc luptă ușor cu boala, constituția lor, în mod natural, tinde spre temperaturi ridicate. Semnele de foc, atunci când sunt dezechilibrate din cauza excesului sau a suprastimulării, sunt predispuse la arsuri. Leul dezechilibrat poate fi nerăbdător și supărat sau internalizează insatisfacțiile în hipertensiune arterială, probleme cardiace, ulcere sau inflamații. Excesele se pot ameliora prin consumul de alimentele reci, umede și grele sau alimente care încearcă să ardă surplusul de energie.

Diete perfecte pentru zodii. Începem cu Berbec, semn de foc

Diete perfecte pentru zodii. Astăzi Taur, semn de pământ

Diete perfecte pentru zodii: Gemeni, semn de aer

DIETE perfecte pentru zodii. Rac, semn de apă

DIETE perfecte pentru zodii. Leu, semn de foc

Diete perfecte pentru zodii. Astăzi Fecioară, semn de pământ

Diete perfecte pentru zodii. Astăzi, Balanță, semn de aer

Diete perfecte pentru zodii. Scorpion, semn de apă


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel