Diete perfecte pentru zodii. Începem cu Berbec, semn de foc

Zodia Berbecului
Zodia Berbecului

Fiecărei zodii i se potrivesc anumite alimente pentru o bună funcționare a organismului, iar Berbecul nu face excepție de la această regulă. Iată ce trebuie să mănânci dacă ești născut în această zodie. 

Ce ar trebui să mâncați: Lipsa de fosfat de potasiu poate cauza depresie. Alimentele bogate în acest mineral și, prin urmare, benefice sunt: roșii, fasole, orez brun, linte, nuci, măsline, ceapă, salată, conopidă, castraveți, spanac, broccoli, smochine, dovleac. O dietă sănătoasă ar trebui să includă și laptele, care este bun pentru dinți și oase.

Ce să nu mâncați: Sarea și lichiorul sunt doi dușmani pe care cei din Berbec trebuie în special să le evite. Prea multă sare afectează oasele și arterele, lichidul suprastimulează și reacționează negativ asupra rinichilor. Ar trebui să bea multă apă și să se odihnească.

Berbecul este un semn de foc

Focul normează funcția de combustie internă sau digestie - arderea sau absorbția alimentelor. Focul purifică sistemul prin arderea toxinelor, a virușilor, a bacteriilor și a ciupercilor. Semnele de foc luptă ușor cu boala, constituția lor, în mod natural, tinde spre temperaturi ridicate. Semnele zodiacale de foc, atunci când sunt dezechilibrate la exces sau suprastimulare, sunt predispuse la arsuri. Semnul de foc poate fi nerăbdător și supărat, sau să internalizeze aceste stări în hipertensiune arterială, probleme cardiace, ulcere sau inflamații. Semnul de foc este readus în echilibru de către alimentele care sunt reci, umede și grele, sau alimente care se consumă greu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel