Urmărește emisiunea live


Diete perfecte pentru zodii. Astăzi Fecioară, semn de pământ

poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv

Fiecărei zodii i se potrivesc anumite alimente pentru o bună funcționare a organismului, iar Fecioara nu face excepție de la aceasta. Iată ce trebuie să mănânci dacă ești născut în zodia Fecioară.

 

Ce ar trebui să mâncați: Sulfatul de potasiu păstrează porii pielii aerisiți. Lipsa sulfatului de potasiu în dietă poate provoca mătreața, căderea părului, eczeme, acnee și uscarea pielii. Deficiența de sulfat de potasiu poate duce, de asemenea, la oboseală și constipație extremă. Alimente bogate în acest mineral de care fecioarele au nevoie sunt legumele cu frunze verzi, grâul întreg și integral, uleiul de germeni de grâu, ovăzul, migdalele, brânza, portocalele, bananele, lămâile, carnea de vită și miel. Alimentele sănătoase care sunt ușor de digerat sunt pâinea de porumb, iaurtul, orezul brun, ouăle și brânza de vaci. Pepenii, merele, perele și papaya sunt deosebit de bune pentru fecioare, iar sucul de lamaie din dieta lor va ușura erupțiile cutanate și mătreața. Mierea trebuie folosită ca îndulcitor în loc de zahăr. Ceaiurile de plante pot ajuta la calmarea stomacului deranjat.

Ce să nu mâncați: Fecioarele iubesc ciocolata care, din păcate, nu le iubește. Aceasta  le provoacă uscarea pielii și probleme ale sistemului digestiv. Fecioarele nu tolerează bine medicamentele, iar medicamentele trebuie luate numai sub supravegherea unui medic. O dietă adecvată este esențială pentru o sănătate bună și pentru a menține energia. În plus, alimentele nu ar trebui să fie foarte condimentate, picante, încărcate cu sosuri sau grăsimi, ori prăjite.

Fecioara este un semn de pământ

Elementul pământ guvernează sistemele scheletice și eliminatorii. Elementul de pământ este esențial pentru creșterea, reproducerea și repararea țesutului. Semnele pământului tind spre probleme de greutate, dezvoltarea de tumori sau tulburări glandulară. Supraalimentarea și o dietă a alimentelor grele creează pământ excesiv, care este agravat de lipsa de exerciții fizice și de obiceiurile sedentare. Taurii au adesea dinți frumoși și puternici. Ei au impresii puternice și se dezvoltă în contact cu pământul. Sunt rezistenți și persistenți. Sunt mai rezistenți la răcelile tranzitorii și la gripă decât semnele de foc sau aer.

Diete perfecte pentru zodii. Începem cu Berbec, semn de foc

Diete perfecte pentru zodii. Astăzi Taur, semn de pământ

Diete perfecte pentru zodii: Gemeni, semn de aer

DIETE perfecte pentru zodii. Rac, semn de apă

DIETE perfecte pentru zodii. Leu, semn de foc


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel