Diete perfecte pentru zodii. Astăzi, Balanță, semn de aer

Fiecărei zodii i se potrivesc anumite alimente pentru o bună funcționare a organismului, iar Balanța nu face excepție. Iată ce trebuie să mănânci dacă ești născut în zodia Balanță.

Ce ar trebui să mâncați: Fructele și legumele indicate pentru această zodie sunt căpșunile, merele, stafidele, migdalele, sparanghelul, mazărea, porumbul, morcovii, spanacul, sfecla, ridichile, roșiile, grâul, orezul brun și ovăzul. Balanța funcționează cel mai bine cu o dietă bogată în proteine, care are un conținut scăzut de grăsimi, zahăr și alimente producătoare de acizi. Ar trebui să mănânce mult pește prăjit, fructe de mare și carne de pasăre (nu carne de vită sau prea multă carne de porc ), brânzeturi cu conținut scăzut de grăsimi, iaurt, o mulțime de fructe și legume proaspete, verdețuri și pâine integrală. Balanțele ar trebui să bea multă apă pentru a-și menține sistemele în echilibru și fără toxine.

Ce să nu mâncați: Pielea sensibilă a Balanței arată efectele lipsei de somn, alimentației grele și a alcoolului în exces. Balanța ar trebui să evite alcoolul și băuturile carbogazoase care sunt dăunătoare pentru rinichi.

Balanța este un semn de aer

Aerul guvernează sistemul nervos și circulator, dar și funcțiile de mișcare, peristaltism, urinare și respirație. Cei născuți în această zodie de aer sunt ușor de stimulat, au minți rapide și extrem de sensibile, care sunt ușor aruncate în afara echilibrului și copleșite. Ei trebuie să beneficieze de liniște, cu o stimulare minimă, pentru a permite sistemului nervos să se reîncarce.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel