Dieta RUSEASCĂ face minuni. Regimul de o săptămână

Bogdan Bolojan / 31 ian 2018 / 19:38 Salveaza PDF Comentarii

Pentru un corp de invidiat, nutriționiștii ruși recomandă un consum scăzut de carbohidrați. Mai jos aveți o sugestie despre cum ar trebuie să arate cele trei mese ale zilei timp de o săptămână. 

Nici produsele de patiserie nu sunt recomandate, deoarece se dizolvă repede în organism și se transformă în grăsime. De asemenea, nu este recomandat consumul de grăsimi animale. Cantitatea de sare și fluidele din alimentație este de asemenea limitată, scrie antenasatelor.ro.

Nu este recomandat consumul de condimente dure, iar piperul, muștarul și maioneza nu se consumă în cantități prea mari. Din meniul dietei rusești sunt excluse alimentele afumate și sărate, cu excepția verzei murate (îmbunătățește digestia). Sunt excluse și băuturile alcoolice. Dieta rusească ar trebui să fie urmată timp de cel puțin două luni. Iată și meniul unei săptămâni:

Luni
Mic dejun: 100 g pește fiert, 150 g salată de varză, mazăre verde, morcovi fierți, o ceașcă de cafea neagră, fără zahăr.
Gustare: 150 g carne fiartă, 100 de grame de brânză de vaci, 2 mere.
Prânz: supă de legume, 150 g salată de varză și morcovi, 1 ceașcă de compot de mere.
Cină: 100 g pește fiert, 2 cartofi fierți, o ceașcă de ceai fără zahăr.

Marți
Mic dejun: 200 g salată de varză tocată, mazăre verde și ceapă, asezonată cu ulei vegetal, o ceașcă de cafea neagră.
Gustare: 1 cană iaurt.
Prânz: 100 g pește fiert, un pahar de suc de mere.
Cină: 100 g pește fiert, 2 cartofi fierți, 1 portocală.

Miercuri
Mic dejun: 1 ou fiert moale ou, 1 felie pâine prăjită, o ceașcă de cafea neagră.
Gustare: 100 g terci de cereale cu fructe.
Prânz: 150 g carne de pui slabă fiartă, 2 mere, 1 portocală.
Cină: salată condimentată cu ulei vegetal, 1 cană suc de mere.

Joi
Mic dejun: 1 ceasca iaurt, 1 biscuit.
Gustare: salata de legume crude, asezonata cu ulei vegetal.
Pranz: 100 g carne fiarta, 150 de grame de salata de varza acra si ceapa verde.
Cina: un bol de supa de legume, 100 g morcovi rasi proaspeti, cu un pic de maioneza.

Vineri
Mic dejun: 3 linguri branza de vaci, o ceasca de cafea neagra, fara zahar.
Gustare: 2 mere, 2 portocale, 1 pahar suc de portocale.
Pranz: 1 mezel dietetic, 150 g varza proaspata cu suc de lamaie, 1 pahar suc de portocale.
Cina: 150 g peste slab fript, 100 g coacaze negre, un pahar de apa minerala.

Sambata
Mic dejun: 100 de grame de carne fiarta, 100 de grame de varza acra.
Gustare: 100 g branza de vaci fara grasimi.
Pranz: un bol de legume sau supa de ciuperci, o bucata mica de paine neagra.
Cina: 1 bucata de carne de porc la gratar, 100 de grame de sfecla fiarta, o ceasca de ceai fara zahar.

Duminica
Mic dejun: 100 de grame de fulgi de ovaz cu 1 lingura miere.
Gustare: 150 g de salata de fructe dupa cum se doreste.
Pranz: 100 g peste fiert, 150 g salata de legume crude asezonata cu ulei vegetal.
Cina: 100 de grame de carne de pui fiarta, 2 cartofi fierti, 1 mar, 1 cana suc de mere.

[citeste si]







loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
Modă. Ce se mai poartă la cinematograf

George Mihail Pârvan / 24 apr, 10:58

TOP STIRI CELE MAI...


loading...







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.11