DIETA MINUNE. Andreea Sava: Minciuni grosolane

Cu cât e mai gogonată minciuna, cu atât mai mulți se înghesuie să o creadă, scrie jurnalista Andreea Sava pe blogul personal.

Andreea Sava a alcătuit un top al minciunilor legate de slăbit și alimentație:

Curele de slăbire miracol

Totul în viață are o logică. Miracolul nu. Tocmai de asta s-a și inventat un cuvânt special pentru el. Altfel era normalitate iar normalitatea nu e cu nimic specială. Sună deja a teorie a bățului de chibrit dar, uneori, chiar trebuie să o mai facem și pe asta.

Așadar, dacă nu te-ai îngrășat într-o săptămână, o zi, o oră, bunul-simț îți spune că n-ar trebui să te aștepți să dai jos kg respective în acest interval. Mai ales dacă nu depui niciun efort în sensul ăsta. Și, la fel ca orice altă greșeală din viață, durează mult mai puțin s-o faci decât să o repari.

Orice rețetă minune să fii sigur(ă) că vine și cu un cost. Sau, în cel mai bun caz, este doar o păcăleală și rămâi cum erai. Prea rar, însă, în viața asta, prostia rămâne neplătită. Ăsta, în sine, este tot un miracol. Când vorbim despre slăbit, costul plătit este sănătatea ta. Cu alte cuvinte, riști să plătești o viață.

Așa cum am mai spus de un milion de ori, orice cură de slăbire trebuie să fie completă și echilibrată. Altfel face mai mult rău decât bine. Iar ăsta este un criteriu suficient pentru a face efortul să te asiguri că atunci când alegi să încerci o cură de slăbire măcar nu-ți afectezi iremediabil organismul.

Prafurile de slăbit miracol

Tot ce am scris la punctul anterior se aplică și aici. Curățați-vă alimentația și apucați-vă de mișcare. Știu, lucrurile temeinice și corecte nu sunt niciodată ușoare. Sunt, însă, cele care, pe termen lung, îți vor face bine.

[citeste si]  

Cremele sau tratamentele miracol anticelulitice

Desigur că ele te pot ajuta, dar trebuie și să ai grijă la ce mănânci, să te hidratezi cum trebuie și să-ți miști fundul. Altfel vei ajunge să-l târâi pe asfalt. Folosesc vorbe dure sperând că ele vor avea efectul de șoc.

Citiți continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel