Dieta irlandeză cu bere, cât este de sănătoasă?

Unii oameni ar putea crede că nu este nimic mai bun decât o dietă cu bere. Iată dieta inventată de irlandezi acum 300 de ani.

Dieta cu bere a fost creată la Dublin, Irlanda, în 1759. De-a lungul deceniilor, reclamele la bere au pretins deverse beneficii ale berii pentru sănătate.

În Irlanda, donatorilor de sânge și pacienților postoperatori li se oferă o halbă de bere pentru a-i ajuta să se refacă, potrivit FoodNetwork.com, exemplificând credința în sănătate asociată cu această băutură

Ce este Dieta cu bere?

Dieta cu bere este o dietă lichidă care constă în a bea doar bere pentru nutriție și sustinere. Nu se consumă alte alimente datorită credinței că berea este un aliment complet nutrițional în sine.

Dieta nu este promovată de companiile producătoare de bere sau de vreo reputație de sănătate a stilului de viață, ci pare să fie un mit al berii. Mai mult decât atât, orice pierdere în greutate experimentată de așa-numita dietă este probabil pierderea de apă și din cauza faptului că nu consumi alimente solide.

Măsuri de precauție

În ciuda susținerilor că această băutură este completă din punct de vedere nutrițional, berii îi lipsesc în mod evident elemente nutritive esențiale și componente ale unei diete alimentare obișnuite. Această dietă nu oferă elemente esențiale pentru organism, cum ar fi proteinele și grăsimile.

Mai mult decât atât, dieta cu bere nu respectă cu siguranță regulile de sănătate al consumului moderat de alcool. Mai exact, cantitatea recomandată de alcool pentru o femeie este o băutură pe zi, și două băuturi pentru un bărbat, conform Ghidurilor Dietetice din SUA. A bea mai mult îți poate compromite sănătatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel