Dieta ținută de Pippa Middleton înainte de nuntă

Pippa Midleton a ținut o dietă minune pentru a își sculpta silueta pentru marele eveniment.

Adeptă a unui stil de viață echilibrat, Pippa a ales ca-n perioada aceasta, de dinainte de nuntă, să urmeze dieta ”Sirt Food”, care promite să te ”scape” de trei kilograme în fiecare săptămână.

Dieta a înlocuit dietele paleo și Dukan în topul celor mai dorite și eficiente regimuri alimentare. E singura dietă care încurajează consumul de vin roșu și ciocolată, așa că vă închipuiți de ce numeroase celebrități aleg s-o urmeze. 

Sirtuinele, cele care au dat numele dietei sunt un tip de proteine, care au un rol cheie în protejarea celulelor din corpul nostru, salvându-le de la moarte sau de la inflmare, în cazul anumitor boli.

Între timp, însă, cercetătorii au descoperit ca ele pot ajuta la stabilizarea metabolismului, la creșterea musculaturii și la arderea grăsimilor.

Ce au voie să consume persoanele care urmează această dietă?

Mere, citrice, pătrunjel, capere, ceai verde, afine, soia, căpșune, tumeric, ulei de măsline, rucola, kale, vin roșu, ciocolată și cafea. Sunt, însă, și niște reguli bine stabilite în cazul acestei diete pe care Pippa a ales s-o urmeze înainte de nuntă.

Astfel, aceasta a avut voie să consume doar 1000 de calorii / zi în primele 3 zile, și apoi nu mai mult de 1500 de calorii pentru restul săptămânii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel