DIETĂ. Cum te sabotezi singur. TOP greșeli

Planul de a mânca sănătos poate fi sabotat de unele greșelli. 

Produse fără grăsimi low-fat

Grăsimile sănătoase, esențiale pentru sănătatea inimii, a creierului și pielii, ajută la slăbit, studiile arătând că accelerează arderea grăsimilor din zona abdominală. Pottivit celebrului Dr. Oz, nu rezolvi nimic dacă mănânci produse dietetice din comerț doar pe motiv că sunt sărace în grăsimi. Este mai important să alegi zilnic grăsimile bune, cum ar fi avocado, în locul gustărilor procesate din comerț.

Băuturi acidulate dietetice sau apă cu vitamine și arome

O variantă sănătoasă ar fi pregătirea acasă a unei infuzii cu frunze de mentă sau de busuioc, felii de castravete și de lămâie, pentru a obține o băutură hidratantă.

Stai până noaptea târziu în fața televizorului

Acest obicei îți poate sabota dieta, dacă ești genul de persoană căreia îi place să ronțăie ceva în timp ce privește la televizor. În primul rând, în fața televizorului ești tentat să mănânci mult, iar în al doilea rând, somnul insuficient favorizează îngrășarea. Oboseala cauzată de un program haotic și ore de somn insuficiente te va determina să poftești numai la alimente nesănătoase.

[citeste si]

Stres

Stresul cauzează creșterea nivelului de cortizol. Un studiu efectuat de University College London, pe un eșantion de 2.500 de bărbați și femei cu vârsta peste 54 de ani, arată că persoanele cu un nivel ridicat al cortizolului au tendința de a fi supraponderale, spre deosebire de cele cu un nivel scăzut al cortizolului. Acest lucru se întâmplă din cauza poftelor care sunt accentuate când ești stresat și alegi alimente hipercalorice, notează eva.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel