Dieta cu orez. Slăbești până la 10 kilograme în 14 zile

Ema Apostu / 18 iul 2019 / 20:44 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Dieta cu orez. Slăbești până la 10 kilograme în 14 zile. Dieta cu orez promite să te ajute să slăbești până la 10 kilograme, în 14 zile. Iată cum se ține.

Prima etapă durează șapte zile

 

Dieta cu orez. Slăbești până la 10 kilograme în 14 zile. Ziua I: La micul dejun, se consumă 2 fructe (fără struguri, banane sau pere), iar la prânz și cină câte o porție de orez fiert și apă plată.

Dieta cu orez. Slăbești până la 10 kilograme în 14 zile. Zilele II-VII: Se urmează o dietă lacto-vegetariană, Ceea ce presupune ca la micul dejun să se consume o porție de amidonoase (fără pâine), un fruct și un o porție de lactate fără grăsimi. La prânz și cină, se pot consuma trei porții de amidonoase, 3 de legume și un fruct.

Dieta cu orez. Slăbești până la 10 kilograme în 14 zile. Atenție! Minim o porție pe zi din amidonoase trebuie să fie compusă din orez fiert.

A doua etapa durează șapte zile

 

Dieta cu orez. Slăbești până la 10 kilograme în 14 zile. Ziua I: Se consumă doar orez fiert (fără alte alimente) și apă plată

Dieta cu orez. Slăbești până la 10 kilograme în 14 zile. Zilele II-VI: Minim o masă pe zi trebuie să fie formată din orez; în rest, se recomandă urmarea unei diete lacto-vegetariene, ca în etapa I.

Dieta cu orez. Slăbești până la 10 kilograme în 14 zile. Ziua VII: La micul dejun se mănâncă orez, pot fi două porții de amidonoase și un frunct. La prânz se consumă 3 porții de amidonoase, trei porții de legume și un fruct, iar la cină 3 porții de amidonoase, trei de proteine (sau 2 porții de lactate), trei porții de legume și un fruct

ATENȚIE! Înainte de a încerca orice fel de dietă, consultă medicul. Nu se cunosc rezultatele dovedite ale dietei cu orez.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27