Dieta cu lămâie și ghimbir. Cum se ține corect

Dieta cu lămâie şi ghimbir este eficientă dacă vrei să elimini toxinele din organism.

Apa caldă cu lămâie, despre care se știe că determină o ardere mai rapidă a grăsimilor, este foarte utilă. Însă, dacă se adaugă și puțin ghimbir, se obține o băutură cu puternic efect detoxifiant. Se consumă în cadrul unui regim alimentar sănătos. Dacă continui să consumi cantități mari de zahăr, grăsimi nesănătoase nu vei obține niciun rezultat. 

Ghimbir

Un consum regulat de ghimbir te poate ajuta să scapi de grăsimea de pe burtă. Potrivit specialiștilor, ghimbirul are capacitatea de a controla poftele culinare, împiedicându-te astfel să faci excese. Totodată, reglează nivelul hormonilor din corp și accelerează metabolismul să ardă mai multe grăsimi.

Lămâie

Conține vitamina C şi întărește sistemul imunitar, având și un efect spectaculos asupra digestiei. Dieta cu lămâi are un efect asupra grăsimii, deoarece în urma unui studiu apărut în US National Library of Medicine National Institutes of Health s-a constatat că acest proces de detoxifiere cu suc de lămâie stimulează arderea grăsimilor.

Cum se ține corect dieta cu lămâie și ghimbir

Aceste două ingrediente sunt foarte puternice împreună și pot să stimuleze arderea grăsimilor. Dimineața, pe stomacul gol, se poate consuma o cană cu ceai de ghimbir și lămâie, care se prepară foarte simplu. După ce ai fiert apa, se stinge focul, se pun câteva felii de lămâie și o linguriță de ghimbir răzuit. Se lasă la infuzat câteva minute și se consumă ceaiul cald, pe stomacul gol.

[citeste si]

Poți să consumi acest ceai și după masa de prânz.

Dieta nu trebuie urmată pe termen lung sau fără să fie integrată într-un plan alimentar sănătos.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel