Dietă cu căpşuni. Cum să scapi rapid de kilogramele în plus

Căpșuni
Căpșuni

Dieta cu căpșuni este una dintre cele mai rapide căi de a pierde în greutate. Spre deosebire de alte diete pe bază de fructe, dieta cu căpșuni are o abordare mai agresivă pentru pierderea rapidă în greutate.

Dieta cu căpșuni se concentrează pe consumarea exclusivă a căpșunilor sau la fiecare masă. Fructele sunt extrem de scăzute în calorii, dar sunt bogate în fibre, mangan și vitamina C. Căpşunile pot contribui la reducerea riscului de apariție a unor afecțiuni grave de sănătate, cum ar fi bolile de inimă.

Dieta cu căpșuni este ușor de urmărit. Puteți să consumaţi doar căpșuni în fiecare zi, fie încorporați fructele în fiecare masă sau gustare sănătoasă. Iată câteva variante de meniu:

Varianta 1

 

Mic dejun: 250 de grame de căpșuni, jumătate de banană și jumătate de măr. Combinați-le și adăugați un pic de miere și 50 de grame de iaurt neîndulcit.

Pranz: 150 de grame de căpșuni, 100 de grame de castraveți, 1 bucată de piept de curcan, 10 grame de patrunjel, 300 de grame de sparanghel, 20 de grame de nuci tocate, șase linguri de supă de legume, o lingură de ulei de măsline și o lingură de suc de lămâie. Se amestecă castraveții tăiați și căpșunile, precum și fâșii de carne de curcan într-un castron mare. Adăugați suc de lamaie, ulei de măsline și supă de legume.

Cina: Se amestecă cartofi fierți, țelină mică fiartă, un usturoi, iaurt, patrunjel și 50 de grame de brânză cu conținut scăzut de grăsimi pentru a face o salată. Adăugați sare, piper și lămâie.

Varianta 2

Mic dejun: Două felii de pâine integrală și brânză

Pranz: Se amestecă 100 de grame de căpșuni tocate, o roşie, jumătate de salată, piper, 50 de grame de brânză cu conținut scăzut de grăsimi, iaurt, sare, suc de lămâie, pâine integrală.

Cină: Clatite cu căpșuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel