DIETA care spulberă coșmarul oricărei femei

După o dietă, persoanele tind să se îngrașe la loc. Antrenorul de fitness Jorge Cruise a gândit o dietă care te poate ajuta în acest sens.

Este vorba despre o dietă ce se bazează pe ideea de a mânca la un interval de trei ore. Astfel, se stimulează organismul și se ard țesturile adipoase.

Dieta de trei ore presupune că va trebui să mănânci la un interval de trei ore, organismul fiind obligat să proceseze mâncarea rapid. Practic, mesele trebuie luate din 3 în 3 ore, astfel: la ora 7.00 – micul dejun, la ora 10.00 – o gustare, la ora 13.00 – prânzul, la ora 16.00 – o gustare, la ora 19.00 – cină.

Fiecare masă trebuie să aibă cel mult 400 de calorii, iar meniul trebuie să fie slab în grăsimi, carbohidrați și zahăr. Poate fi consumată doar carne slabă. De asemenea, se pot consuma pește, lactate cu un procent scăzut de grăsimi, băuturi fără zahăr, citrice și legume care să nu conțină mult amidon.

Variantă de meniu

Mic dejun: Un iaurt degresat cu fulgi de ovăz / un ou fiert, o felie de pâine integrală și o roșie sau un ardei / un sandviș din piept de curcan la grătar și brânză slabă;

Gustare 1: Un iaurt mic simplu / Un măr sau o banană / Un pumn cu mix de semințe;

Prânz: Peste la grătar cu garnitură de legume fierte la abur / Salată de legume și piept de pui cu lămâie / salată de ton; Gustare 2: Un bol mic cu mix de fructe / 5 biscuiți din cereale integrale / Fresh de portocale;

[citeste si]

Cină: 100 g brânză de vaci / 100 g mazăre fiartă cu piept de curcan la grătar / 100 g de orez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel