Deutsche Bank a scăzut din nou puternic la bursă

Acţiunile Deutsche Bank, cea mai mare bancă din Germania, au scăzut puternic luni dimineaţă, pe bursă, în condiţiile în care banca nu a ajuns la un acord cu autorităţile americane cu privire la reducerea amenzii uriaşe primite de la Departamentul de Justiţie al SUA.

Acţiunile Deutsche Bank au coborât puternic, luni dimineaţă, după ce au apărut informaţiile legate de întârzierea ajungerii la un anumit acord în SUA, potrivit BBC.

Banca a înregistrat cea mai mare scădere pe bursa din Germania dintre marile companii. La începutul şedinţei de tranzacţionare, pierderea de valoare era de peste 2%.

Şeful Deutsche Bank John Cryan nu a reuşit să ajungă la un acord cu Statele Unite pentru a pune capăt investigaţiilor Departamentului de Justiţie legate de creditele ipotecare acordate înainte de criză.

Întâlnirea dintre Cryan şi reprezentanţii justiţiei americane era menită negocierilor privind amenda de mai multe miliarde de dolari pe care banca va trebui să o plătească pentru a pune capăt acuzaţiilor. Potrivit Mediafax, Departamentul de Justiţie a amendat Deutsche cu 14 miliarde de euro, sumă pe care Deutsche a anunţat că nu intenţionează să o plătească.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel