Deţinutele din Columbia participă la un concurs de frumuseţe

concurs
concurs

Deţinutele din închisoarea El Buen Pastor din Bogota, Columbia, au şansa de a participa la un concurs de frumuseţe organizat în fiecare an, potrivit Daily Mail.

[caption id="attachment_236305" align="alignnone" width="310"] inflexwetrust.com[/caption]

Candidatele sunt acuzate de trafic de droguri, furturi, crime şi lista poate continua. Totuşi, o dată pe an li se oferă oportunitatea de a-şi arăta feminitatea şi frumuseţea. Acestea prezintă colecţii făcute pe teme diverse şi poartă accesorii ieşite din comun. Machiajul şi coafatul sunt realizate de profesionişti care sunt chemaţi special pentru ele.

În cadrul concursului pot participa nouă candidate, alese din secţiunile pe care le are închisoarea. Deţinutele o aleg pe cea care va participa la concurs şi se implică într-o muncă de echipă pentru crearea ţinutelor vestimentare.

Evenimentul face parte din programul de reabilitare a deţinutelor.

“Dacă au săvârşit o greşeală în trecut, nu înseamnă că nu pot fi tratate ca nişte oameni normali sau nu se pot simţi ca nişte femei”, susţine Virginia Camacho, secretara închisorii columbiene şi coordonatoarea concursului.

Această competiţie se organizează în luna septembrie a fiecărui an pentru a o cinsti pe sfânta „Virgen de la Mercedes” care, conform culturii columbiene, este cea care îî protejează pe cei aflaţi în închisori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel