Despre Beligan: E mare păcat. Probabil că deranjează pe cineva

Radu Beligan
Radu Beligan

Radu Beligan este de aproape opt decenii pe scenă. În ciuda vârstei sale înaintate, marele actor își slujește și acum publicul.

De fiecare dată când este anunțat un spectacol cu maestrul, biletele se epuizează cât ai clipi. Dacă unii spun că ar fi timpul să se retragă, alții îl felicită pentru devotamentul față de scenă. Printre cei care îl admiră se numără și actorul Mitică Popescu.

VEZI ȘI: Ce s-a întâmplat când Dan Negru l-a avut invitat pe Radu Beligan în emisiune

"Oftez când aud asemenea comentarii. Să le fie ruşine celor care comentează urât. El este o lecţie pentru toţi actorii tineri despre cum trebuie să joace. Ce minte poate să aibă... Îi doresc să-i dea Dumnezeu sănătate să poată să joace în continuare! Ce sufleur să aibă? De altfel, nici nu ar avea cum, pentru că n-aude bine şi are aparat auditiv. Este un om disciplinat. Era primul care venea la teatru, la Comedie, unde lucram împreună, şi cunoştea rolurile bine. E păcat, mare păcat. Probabil că deranjează pe cineva", a spus Mitică Popescu, scrie Libertatea.

Artistul este revoltat şi că soliştii din generaţia tânără încasează câte 3.000 de euro pentru o oră de playback sau că se umplu de bani la chefuri, în timp ce actorii trebuie să se mulţumească cu puţin: "Beligan ia în jur de 1.000 de lei pe un spectacol, din care plăteşte impozit 16% la stat. Am vrut să cumpăr două bilete la piesa "Egoistul", de la Teatrul Naţional, ca să-l văd, dar a trebuit să rog pe cineva să mi le reţină, pentru că se vindeau imediat" .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel