Despăgubiri de circa un milion de euro pentru familia preotului Gavril, mort în accidentul de la Cornu Luncii

Foto ilustrativ / Imagine de Hans Braxmeier de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Hans Braxmeier de la Pixabay

Familia preotului Petru Gavril, mort în accidentul de la Cornu Luncii, ar putea primi despăgubiri de aproximativ un milion de euro. 

Familia preotului Petru Gavril, care și-a pierdut viața în accidentul din ziua de Sf. Parascheva a anului 2017, ar putea primi despăgubiri substanțiale din partea firmei de asigurări. Curtea de Apel București a decis că membrii familiei preotului au de primit circa un milion de euro, cu mențiunea că soluția este executorie, dar nu definitivă.

De altfel, Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance SA, cea care ar trebui să plătească sumele stabilite de instanță, a atacat cu recurs soluția de la Curtea de Apel București. O decizie finală în acest dosar se va lua la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Amintim că cinci oameni au murit pe 14 octombrie 2017, după un accident provocat de un șofer băut, care a decedat, la rândul său, în urma impactului, scrie Monitorul de Suceava.

Au pornit spre Sf. Parascheva, dar nu au mai ajuns

Preotul Petru Gavril, în vârstă de 35 de ani, slujea din anul 2011 la Biserica din satul Lămășeni, comuna Rădășeni. Tânărul preot avea patru copii, cu vârste de la 3 la 10 ani. În ziua de Sf. Cuvioasă Parascheva, preotul a ținut slujba de la biserică, iar apoi a oficiat pomenirea morților, la cimitirul din sat. Andrei Mihai, epitrop casier la Biserica din Lămășeni, s-a despărțit de părinte sâmbătă, în jur de ora 16.00, după ce au terminat rânduiala de la cimitir.

Părintele mi-a zis că se pornește spre Iași, că în fiecare an mergea după slujba de la biserica noastră la Cuvioasa Parascheva”, a povestit el.

Preotul a plecat de la Lămășeni alături de soție, cei patru copii, sora lui și soțul acesteia din urmă. Era în jurul orei 17.00, iar după un sfert de oră s-a petrecut nenorocirea.

Accidentul s-a soldat cu cinci morți, dintre care patru au decedat pe loc. Fetița în vârstă de 6 ani a preotului a murit în ambulanță, în drum spre spital.

Sursă: Monitorul de Suceava 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel