Descoperire șocantă într-un supermarket cunoscut din România. Ai cumpărat de aici? (FOTO)

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor s-a autosesizat, după ce mai multe imagini au apărut în mediul online.

"În urma unei postari apărute pe o reţea de socializare, în care un consumator ar fi observat un şoricel sub rafturile cu alimente, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor s-a autosesizat. În acest sens, comisarii din cadrul CJPC Teleorman au efectuat în dată de 30.12.2019 o acţiune de control la SC REWE (ROMÂNIA) SRL – Magazin PENNY MARKET Alexandria.

Au fost verificate rafturile de expunere la comercializare a produselor, precum şi spaţiile de depozitare, unde au fost găsite excremente de rozătoare pe sub rafturi şi pe un raft în care se aflau depozitate mălai şi orez. Nu s-au găsit pungi degradate, roase de şoareci, dar pe raft era mălai şi orez împrăştiat", informează ANPC într-un comunicat de presă.

Produse, oprite definitiv de la comercializare

"Ca urmare a deficientelor constatate au fost oprite definitiv de la comercializare produsele de pe rafturile cu urme de excremente de rozătoare, şi anume 30 kg mălai şi 100 kg orez, în valoare totală de 387 lei.

Operatorul economic are încheiat contract de prestări servicii cu o firmă de deratizare, ultima acţiune fiind făcută în date de 29.12.2019, la solicitarea acestuia. Pentru definitivare acţiunii de control operatorul economic a fost invitat la sediul CJPC Teleorman, în dată de 31.12.2019", se mai arată în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel