Depozit distrus de incendiu. Pompierii au intervenit

Un depozit de 1.000 de metri pătrați al unei firme a fost distrus în urma unui incendiu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, depozitul unei firme din județul Tulcea a fost distrus, sâmbătă, în urma unui incendiu. Depozitul avea o suprafață de 1.000 de metri pătrați. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unor operațiuni de sudare, însă făsă să fie luate măsuri de protecție.

Potrivit Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta, Florentin Daciu, a declarat că incendiul ar fi izbucnit în jurul orei 10.00. Stingerea incendiului a durat aproximativ trei ore, în care au intervenit trei autospeciale cu apă și spumă cu 13 subofițeri și doi ofițeri aflați sub comanda conducerii instituției.

În momentul izbucnirii incendiului, în hală se afla o persoană care s-a autoevacuat. (...) Incendiul a început din cauza unor lucrări de sudare/tăiere pentru care nu s-au luat măsurile de apărare necesare, a anunţat reprezentantul ISU Delta, Florentin Daciu. 

O suprafață totală de 900 de metri pătrați din acoperișul halei de 1.000 de metri pătrați și mai multe bunuri au fost afectate în urma incendiului de sâmbătă. Printre acestea erau o stație de tratare a apei, un transformator electric, 10 tone de material lemnos și patru bazine din fibră cu o capacitate de cinci tone.

În momentul de față nu se cunoaște la cât se ridică prejudiciul. De asemenea nu se știe dacă pentru depozitul societății există o autorizație de securitate ăn caz de incendiu. 

Șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM), Ali Izet, a declarat că ITM nu a pornit încă vreo anchetă în cazul incendiului, Inspectoratul nefiind informat cu privire la acest eveniment.

[citeste si]

Societatea care deține depozitul este unul dintre producătorii importanți de preparate din carne din această zonă a României. În prezent figurează aproximativ 400 de angajați și deține aproape 16 magazine în trei județe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel