Un restaurant din oraşul italian Castelfranco Veneto oferă clienţilor un fel de mâncare ingenios pe bază de... aer, relatează Xinhua. Numit aria fritta ('aer prăjit'), acest preparat culinar inedit a fost conceput pentru a evoca celor care trec pragul localului din nordul Italiei o plimbare în natură şi inhalarea de aer curat, după cum susţine maestrul bucătar Nicola Dinato.
Preparatul este realizat din tapioca prăjit în baie de ulei şi conţine o aromă specială în urma infuzării cu ozon timp de zece minute. Deşi preţul afişat pentru o porţie de aer prăjit este de 30 de dolari, preparatul le este oferit clienţilor gratuit, conform unuia dintre angajaţii localului.
Acesta este servit drept aperitiv pentru a le reaminti clienţilor că trebuie să încerce mereu să îşi umple viaţa cu experienţe reale, a explicat Dinato pentru publicaţia Tribuna di Treviso.
Citește și:
O companie aeriană se retrage din România. Mesaj pentru clienții cu bilete cumpărate
Cioloş, flituit de o vânzătoare: "Gata, că îmi pierd timpul meu"
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News