Declarație controversată a unui preot: ”BOR să fie impozitată!”

[] []

06 noi 2015 / 13:50
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Preotul Constantin Necula, consilier misionar-pastoral şi de imagine al Mitropoliei Ardealului, a anunţat într-un interviu acordat vineri că Patriarhia Română lucrează de jumătate de an la un proiect care urmăreşte impozitarea Bisericii Ortodoxe Române. El susține că este pe deplin de acord cu acest lucru, care se înscrie în trendul european general.

'Sunt pe deplin de acord şi ştiu la ce proiect de lege s-a lucrat şi în ce mod Patriarhia Română lucrează de aproape şase-şapte luni la realizarea unui mod de a impozita Biserica, pentru că va fi foarte greu. Şi atunci, în sfârşit, vom vedea că nu avem ce impozita. Abia aştept! Aştept cu nerăbdare să impozităm Biserica, în contextul în care vom retroceda Bisericii absolut tot ceea ce i se cuvine şi nu vom mai umbla cu complete de judecată, care din când în când uită să dea înapoi dosarele pe care le-au primit şi uneori şi după şase ani', a declarat Constantin Necula.

Despre impozitarea Bisericii, preotul Constantin Necula spune este convins că 'acesta va fi trendul european general'.

Constantin Necula mai afirmat că aşteaptă impozitarea Bisericii Ortodoxe Române şi ca să 'nu îl mai înjure lumea, ca preot'. 

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25