Decizie definitivă pentru Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, privind arestul la domiciliu

Inquam Photos / Ovidiu Micsik
Inquam Photos / Ovidiu Micsik

Tribunalul Prahova s-a pronunțat definitiv, vineri, cu privire la arestul la domiciliu al patronului Fermei Dacilor, Cornel Dinicu. 

Prin urmare, Cornel Dinicu va rămâne în arest la domiciliu în dosarul unde este acuzat de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru,

Conform portaului instanţelor de judecată, judecătorii de la Tribunalul Prahova au respins ca nefondată contestaţia lui Dinicu la decizia Judecătoriei Ploieşti de prelungire cu 30 de zile a măsurii arestului la domiciliu dispusă faţă de acesta.

Hotărârea Tribunalului Prahova este definitivă. Mai mult, Cornel Dinicu a obţinut, vineri, în instanţă, dreptul de a părăsi domiciliul, în data de 4 martie, pentru a face investigaţii medicale necesare preschimbării permisului de conducere, iar în data de 6 martie pentru a merge la sediul DRPCIV din Bucureşti cu scopul de a preschimba permisul de conducere.

Cornel Dinicu şi alte două persoane implicate în administrarea complexului turistic Ferma Dacilor - Vitomir Adrian Ristin şi Adelina Elena Ilie sunt acuzaţi de distrugere din culpă, având ca urmare un dezastru. Amintim faptul că opt persoane, printre care cinci adulţi şi trei copii, au murit carbonizate în urma incendiului care s-a produs la Ferma Dacilor în 2023, în a doua zi de Crăciun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel