Decizie CEx PSD. Deputatul Cătălin Rădulescu, interdicţie să vorbească în public

Catalin Radulescu
Catalin Radulescu

Declaraţiile făcute de deputatul PSD Cătălin Rădulescu imediat după ce social democraţii au pierdut alegerile europarlamentare nu au rămas fără consecinţe. CEx PSD a decis să îi interzică acestuia să mai vorbească în public. Deputatul Rădulescu declarase, la începutul săptămânii, că toţi medicii şi agricultorii ar trebui să dea banii înapoi, pentru că nu au votat cu PSD. 

„Cătălin Rădulescu a făcut declaraţii total aiurea şi nepotrivite atunci după alegeri. În Comitetul Executiv al PSD s-a luat decizia ca deputatul Cătălin Rădulescu să nu mai facă nicio declaraţie publică. Acum nu ştiu şi dacă domnul Rădulescu va respecta această decizie”, a declarat deputatul Șerban Valeca. 

Medicii să dea banii înapoi 

„Eu îi rog pe medicii care au primit de 4 ori salariul să-l dea înapoi sau să plece din țară cum plecau până acum din cauza salariului, profesorii să meargă să muncească la fructe, că înseamnă că n-au fost mulțumiți de creșterile salariale, pensionarii la fel, să voteze USR. Fermierii să dea înapoi subvenția la USR pentru că oricum o să li se înapoi. Să vedem cum o să trăiască cu aceste partide”, a spus Cătălin Rădulescu, după ce PSD a pierdut alegerile europarlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel