De ce trebuie să bei apă cu miere şi lămâie în fiecare dimineaţă

Apa cu lămâie şi miere are beneficii incredibile asupra organismului. Este bună pentru imunitate, te scapă de dureri şi chiar te ajută să slăbeşti. Tot ce trebuie să faci este să bei în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, acest amestec miraculos.

Mierea este bogată în minerale precum calciu, cupru, fier, magneziu, zinc, mangan, potasiu și fosfor. Mai mult, aceasta conține vitamine din grupa B, vitamina C, D și E. De asemenea, are antioxidanți și aminoacizi precum acidul citric sau acidul acetic .

Lămâia este bogată în vitamina C și în cele din grupa B, precum și în antioxidanți și minerale precum potasiu, calciu, fosfor, magneziu și fier. De asemenea, conține sodiu și fluor.

Beneficii amestec miere cu lămâie

Ajută la pierderea în greutatea

Această combinație ajută la arderea rapidă a grăsimilor.

Ameliorează durerea

Apa cu lămâie și miere ajută, de asemenea, la ameliorarea durerilor articulare. Adică, oricine are legătură cu bolile precum artrita sau reumatismul.  În plus, mierea are putere de antibiotic.

Întăreşte sistemul imunitar

Un alt beneficiu al apei cu lămâie este consolidarea sistemului imunitar datorită conţinutului de vitamine, minerale sau enzime al celor două alimente. Acest lucru face ca organismul să fie mai pregătit să facă față diferitelor bacterii. De asemenea, este o combinație benefică pentru combaterea și prevenirea cistitei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel