Curăţă căpşunile rapid, trecând un pai prin mijlocul fructului.
Scoate rapid sâmburii cireşelor, folosind o agrafă de birou.
În timp ce pregăteşti mâncarea, pune o lingură de lemn deasupra oalei pentru a evita că sosul/zeama să dea pe dinafară.
De ce să tai sticlele de ketchup și muștar
Pune caserolă cu îngheţată într-o pungă ermetică şi apoi bag-o la congelator. Astfel, textura moale a îngheţatei se va păstra, iar tu nu te vei mai chinui să o dezgheţi de fiecare dată când vrei să mănânci din ea.
Taie sticlele de ketchup, maioneza sau muştar pe din două pentru a nu pierde nimic din conţinutul lor.
Ştiai că poţi obţine şi cuburi de gheaţă complet transparente? Fierbe apă înainte de a o pune în tavă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News