De ce să pui smântâna în frigider cu capacul în jos. Trucul genial folosit de gospodine

Trucurile folosite în bucătărie sunt o adevărată comoară pentru gospodine. La fel și acest secret pe care vi-l prezentăm astăzi. Iată de ce ar trebui să pui smântâna în frigider cu capacul în jos.

Probabil ai şi tu grijă să pui mâncarea în frigider abia după ce s-a răcit complet, pe motiv că se strică. Nimic mai fals. Ei bine, problema nu e aici. Adevărul este că dacă pui mâncarea fierbinte în frigider, aceasta îl face să lucreze mai greu, scrie foodstory.stirileprotv.ro. Însă mâncarea nu are de suferit. Din contră, dacă o laşi prea mult timp în bucătărie, s-ar putea să se umple de microorganisme.

Atunci când laşi o lingură pe marginea vaselor de gătit, este posibil ca aceasta să se încingă mult prea tare şi să te arzi atunci când încerci să o foloseşti. Pentru a evita această situaţie, leagă un elastic de plastic în jurul mânerului. Astfel, acea zonă nu se va încinge şi vei putea ţine lingura de acolo.

Pentru a păstra proaspătă smântâna sau brânza de vaci, depozitaţi-o cu capacul în jos în frigider. În acest fel se creează un vid care va ajuta la reducerea riscului de formare a mucegaiului sau a bacteriilor la suprafaţă, scrie adevarul.ro.

Vezi și: De ce să adaugi unt în cafea. Rezultatul este fabulos, iar gustul pe măsură!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel