De ce să pui smântână în cafea. Rezultatul este fabulos!

Ema Apostu / 17 mai 2019 / 11:42 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Cafeaua este fără doar şi poate licoare magică pentru mulţi dintre noi. Băută de dimineaţă, te ajută să te trezeşti şi să te aduni pentru sarcinile de peste zi. Însă pentru adevăraţii pasionaţi, este o adevărată încântare. Dacă te-ai plictisit de varianta simplă, îţi propunem să adaugi puţină smântână şi nu aşa oricum. Iată ce bunătate poţi obţine. Rezultatul te va cuceri!

Cafeaua Irish

Puneți câte două bucăţi de zahăr cubic în fiecare pahar, câte 50 ml whisky, cafea tare şi foarte caldă. Separat, se mixează câte o linguriţă de smântână nefermentată, care se toarnă în pahare încet, ca să rămână la suprafaţă. Se poate servi fără linguriţa.

Vezi și: De ce să-ți pui telefonul într-o pungă plină cu orez. Trucul care te salvează!

De ce să pui smântână în cafea


Cafeaua vieneză

Se pregăteşte un amestec de cafea solubilă, smântâna dulce (nefermentata), sirop, îngheţată de vanilie, ciocolată amară rasă şi se lasă la frigider. Înainte de servire, se mixează bine, se introduce un cub de gheaţă, se ornează cu ciocolată rasă.


Te-ar putea interesa






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26