De ce să pui sare peste ceapă când o călești. Trucul este genial!

Aduagă sare peste ceapa pe care o călești și vei rămâne surprins de efect. Te-ai gândit vreodată la asta?

Dacă fierbi sfecla roşie, adaugă sarea la început. Dacă fierbi ciuperci, adaugă sarea la sfârşitul fierberii. Daca ai fiert cartofi pentru salată, taie-i cât sunt încă fierbinți.

Congelează ardeii iuţi. Astfel, se păstrează mai mult timp şi nu îşi pierd proprietăţile. Totodată, poţi să îi dai prin razătoare şi să-i adaugi în sosuri şi alte preparate culinare.

Dacă vrei să scapi de mirosul puternic de ceapă prăjită, este suficient să adaugi un praf de sare când o căleți şi să micşorezi flacăra de sub tigaie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play




Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy