De ce să pui sare pe tocul geamurilor. Efecte surprinzătoare! Vei face asta mereu

Tu știi de ce este bine să pui sare pe tocul geamurilor? Rezultatele sunt uimitoare. Face adevărate minuni și vei economisi bani serioși.

De ce să pui sare pe tocul geamurilor. Sarea este un produs eficient pentru dezinfectarea şi curăţarea tuturor suprafeţelor din locuinţă. Obiectele din argint, cupru sau alamă pot fi curățate cu un amestec din sare și oţet de mere.

De ce să pui sare pe tocul geamurilor. Pentru curăţarea geamurilor, dizolvă 2 linguri de sare la 4 litri de apă şi foloseşte soluţia la curăţarea ferestrelor casei şi a geamurilor maşinii. Suprafeţele tratate astfel nu numai că vor străluci de curăţenie, ci se vor şi menţine curate mai mult timp.

De ce să pui sare pe tocul geamurilor

De ce să pui sare pe tocul geamurilor. Ca să desfunzi scurgerile chiuvetelor, toarnă în sifonul de scurgere apă fierbinte în amestec cu sare şi lămâie.

De ce să pui sare pe tocul geamurilor. Sarea pusă pe tocul geamurilor, pe gresia din bucătărie, pe lângă dulapuri, sertare şi uşi alungă furnicile și se neutralizează infestaţiile cu astfel de insecte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel