De ce să pui sare în tigaie, înainte de a începe să găteşti. Marii bucătari fac aşa

Ana Vasilescu / 19 ian 2020 / 09:42 Salveaza PDF Comentarii

Este indicat să pui un praf de sare în tigaie înainte de a începe să găteşti.

Puţine gospodine ştiu că sarea împiedică alimentele să se lipească. Tot ce trebuie să faci este să pui un vârf de linguriţă de sare în tigaie, înainte de a începe să găteşti. Vei vedea că alimentele nu se vor lipi, iar mâncarea va fi delicioasă.

Alte alimente care previn lipirea mâncării

 

De asemenea, uleiul de măsline previne lipirea alimentelor. Puneţi câteva picături de ulei de măsline în tigaiea în care urmează să găteşti. Lăsaţi-l să se încălzească puţin înainte de a începe să gătiţi.

Untul previne şi el lipirea alimentelor. Un pic de unt va fi suficient pentru a unge tigaia şi pentru a evita lipirea alimentelor în timpul gătitului. Mai mult, acesta îi va da un gust deosebit mâncării tale. 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29