Știi de ce ar trebui să pui lapte în omletă? Este trucul bucătarilor profesioniști.
Pentru a prepara o supă de tăiţei delicioasă nu folosiți doar piept de pui. Fierbeţi puiul în întregime, pentru a da gust, şi păstraţi în supă numai pieptul, pe care îl tăiaţi în bucăţi mici, scrie adevarul.ro.
Când vine vorba de tocăniţa din carne de vită, omiterea procesului de uşoară prăjire a cărnii înainte de adăugarea legumelor şi condimentelor este un lucru greşit. De aici vine gustul intens.
Adăugarea laptelui în oul bătut înainte de a fi preparat în tigaie poate duce la uscarea şi arderea acestuia. Amestecati ouăle fără condimente, înainte de a le pune în tigaie.
Se îndepărtează de la sursa de căldură chiar înainte de a fi gătite în totalitate, fiind momentul potrivit pentru a adăuga condimente, lapte sau chiar smântână pentru o consistenţă mai cremoasă.
Vezi și: Ce se întâmplă dacă bagi mâncarea caldă în frigider. Cea mai mare minciună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News