De ce să pui bicarbonat de sodiu cu oţet pe geamuri și oglinzi. Vei face asta mereu!

De ce să pui bicarbonat de sodiu cu oţet pe geamuri și oglinzi. Bicarbonatul de sodiu, în combinație cu oțetul, face minuni. De ce ar trebui să-l aplici pe geamurile și oglinzile din casă.

De ce să pui bicarbonat de sodiu cu oţet pe geamuri și oglinzi. Pentru a curăța și a dezinfecta podelele, puneți o jumătatea de ceașcă de bicarbonat de sodiu într-o găleată cu apă caldă. Introduceți mopul sau buretele în acest amestec, frecați și clătiți. Unde mai rămân pete, folosiți bicarbonat de sodiu amestecat cu suc de lămâie. 

De ce să pui bicarbonat de sodiu cu oţet pe geamuri și oglinzi. Cum faci curățenie de Paște cu bicarbonat de sodiu. Pentru a îndepărta urmele de de grăsime, se folosește o pastă din bicarbonat de sodiu, sare și săpun lichid de vase. Aplicați pe pată și lăsați să acționeze timp de cinci minute, apoi frecați și clătiți. 

Vezi și: De ce să bei suc de usturoi, în fiecare zi. Beneficii extraordinare, efecte neașteptate!

De ce să pui bicarbonat de sodiu cu oţet pe geamuri și oglinzi


De ce să pui bicarbonat de sodiu cu oţet pe geamuri și oglinzi. Bicarbonatul de sodiu curăță geamurile și oglinzile. Tot ce trebuie să faci este să adaugi o cană cu apă caldă într-un recipient cu pulverizator, o linguriță de bicarbonat de sodiu și una de oțet alb. Agiți bine, apoi pulverizezi soluția pe geamurile sau oglinzile pe care dorești să le cureți. Apoi, ștergi cu o cârpă curată.

De ce să pui bicarbonat de sodiu cu oţet pe geamuri și oglinzi. De asemenea, poți să îți cureți și cuptorul din bucătărie cu bicarbonat. Îl presari pe suprafețele murdare, după care pulverizezi apă. Lași să acționeze peste noapte, iar a doua zi ștergi resturile cu o lavetă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel