De ce să bagi lămâia la microunde, înainte de-a o stoarce. Trucul eficient

Sursa foto: Pixabay și Pexels
Sursa foto: Pixabay și Pexels

Înainte de a stoarce lămâia, ar trebui să o bagi la microunde. Acest truc este foarte eficient. Iată cum funcționează.

Dacă te pregăteşti să faci un tort cu ciocolată, nu uita să adaugi puţin espresso pulbere sau cafea. Se pare că acestea adaugă un plus de savoare ciocolatei.

Vrei să obţii mai mult suc de lămâie? Pune fructul în cuptorul cu microunde înainte de a îl stoarce, potrivit peroz.ro.

Înainte de a tăia cozonacul cald, umezeşte lama cuţitului. În acest fel eviţi fărâmițarea lui.

Vezi și: Ce să pui în CAFEA pentru a fi mai AROMATĂ. Cel mai bun INGREDIENT

Omletă cu şuncă şi brânză, rețeta. Cel mai gustos mic dejun

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy