De ce nu se tunde Mircea Badea în starea de urgență

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a explicat de ce nu se tunde în această perioadă.

Chiar dacă frizeriile sunt închise, cei care doresc să se tundă au, totuşi, soluţii pentru a rezolva problema frezei: fie să se tundă singuri, acasă, fie să apeleze la frizerii care, în această perioadă, lucrează de acasă. Cu toate acestea, Mircea Badea a anunţat că nu se tunde până când nu se va decide redeschiderea frizeriilor.

"Eu am zis că nu mă tund. De ce? Sigur, pot să mă tund şi singur dacă e, că nu m-alege nimeni la etatea asta. Dar nu mă tund ca să nu mă ia miliţia. L-am văzut pe domnul Cristi Pascu la Antena 3 care spunea o chestie corectă, adevărată: sunt închise frizeriile, dar jumătate dintre frizeri lucrează la negru, se duc acasă la cetăţean, îl tund şi cu asta, basta.

Pot să mă tund şi cu maşina, dar eu am zis că totuşi, eu fiind unul căruia i se face dosar penal pentru ce n-a spus acum doi ani, cum văd că lui Streinu-Cercel i se face dosar public pentru ce n-a scris în februarie, am zis totuşi să nu vină, acum, Garcea la mine şi să zică: ‚unde te-ai tuns, mă? Spune tot!’", a explicat Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel