De ce nu a fost grațiat GIGI BECALI. Vezi explicația judecătorului

Ovidiu Puţura, magistratul care a propus ca GIGI BECALI să nu fie graţiat, a oferit primele declaraţii. Fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei, Puţura a explicat pentru România TV de ce solicitarea lui GIGI BECALI nu a primit aviz favorabil.

Ovidiu Puţura, fostul secretar de stat în Ministerul Justiţiei,  s-a prezentat miercuri în faţa comisiei de inspecţie judiciară, din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, pentru a da explicaţii în legătură cu o presupusă situaţie de incompatibilitate în care s-ar fi aflat la un moment dat.

El este cel care, în calitate de judecător, a propus respingerea uneia dintre cererile de graţiere formula de GIGI BECALI.

Citește și: GIGI BECALI, sancționat pentru greșelile din ziua liberă

 Ovidiu Puţura a explicat pentru RTV și motivul respingerii cererii de grațiere a lui GIGI BECALI: "În urma verificărilor s-a constatat că nu erau îndeplinite condiţiile pentru a se acorda un aviz pozitiv. Nu lipsea nimic, dar sunt nişte condiţii care se verifică, cu privire la persoana condamnatului, condiţiile în care a fost condamnat, condiţiile familiale, de sănătate şi aşa mai departe. După ce au fost verificate toate concluziile am ajuns la concluzia că nu era cazulsă se acorde un aviz pozitiv".

Citește și: Blestemul lui Becali. Vezi ce a pățit demnitarul care i-a refuzat grațierea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel