Judecătorul ridicat de DNA: "Când Viorica a fost arestată, îl judeca pe domnul Voiculescu. Pot eu să dau achitare într-un dosar al DNA?"

Judecătorul de la Curtea de Apel Stan Mustață ridicat, marți dimineață, de către procurorii DNA, a făcut o serie de declarații interesante, în care a dat indicii despre modul în care magistrații percep dosarele făcute de procurorii DNA. 

Judecătorul a spus că a fost chemat pentru "discuții, vorbe, înregistrări". La insistențele jurnaliștilor, magistratul Curții de Apel a precizat: "Domnilor, vreți să-mi îngreunez situația și mai mult? Nu pot să vă spun, n-am cum".

Întrebat dacă a cerut bani de la Dan Voiculescu, Stan Mustață a spus: "Nici vorbă, nici nu-l cunosc, decât de la televizor". A adăugat că procurorii au spus "că nu știu ce prieten de-al meu s-a întâlnit cu nu știu ce prieten de-al lui și...", precizând că "nu e vorba de nicio sumă". 

Despre cum a fost ridicat, judecătorul a precizat că "s-au legitimat, frumos", adăugând "dacă veneau cu mascații, aflați și voi". 

A adăugat: "Domnilor, când Viorica (nr. Viorica Dinu) a fost arestată, îl judeca pe domnul Voiculescu. Pot eu să dau achitare într-un dosar al DNA?".

După 20 de ani de carieră, judecătorul Stan Mustață spune: "Am fost considerat unul dintre cei mai respectabili magistrați ai Curții. Acum nu voi mai fi niciodată. Niciodată nu mi-am imaginat că o să ajung după douăzeci de ani aici".

El a explicat că astăzi urma să fie amânată pronunțarea în dosarul "Telepatia", pentru că un coleg este în concediu.  

VEZI și: Magistrat RIDICAT de DNA. Ce legături are cu dosarul "Telepatia". Chirieac: "Nu este o coincidență". Ce spune Adi Ursu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel