Etalare de fashion la Oscaruri. Cele mai impresionante rochii sau costume purtate de vedete /foto

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Acest sezon al premiilor a adus pe covorul roșu o avalanșă de imprimeuri florale, decupaje îndrăznețe și rochii diafane, însă ceremonia Oscarurilor a celebrat o temă complet nouă: eleganța sirenelor.

Duminică seară, covorul roșu a fost inundat de rochii care evocau scoici și valuri, de la rochia haute couture Christian Dior a Anyei Taylor-Joy, inspirată de "Nașterea Venerei" a lui Botticelli, până la creația Balenciaga personalizată a nominalizatei la categoria Cea mai bună actriță, Carey Mulligan, cu o fustă elegantă de sirenă. Emma Stone a uimit publicul într-o rochie Louis Vuitton personalizată, inspirată de scoici, cu o talie peplum evazată, iar Hailee Steinfeld a arătat eterică într-o creație Elie Saab Couture verde spumă de mare, relatează CNN.

 

 

Spre deosebire de covoarele roșii tradiționale ale Hollywood-ului, moda masculină a fost relativ simplă în această seară (deși asta nu i-a oprit pe Simu Liu și starul serialului "Tinerii Regali", Omar Rudberg, să apară fără cămașă). Chiar și actorii cunoscuți pentru costumele lor colorate, precum Colman Domingo și Ryan Gosling, care au sosit în costume Louis Vuitton, respectiv Gucci, au optat în mare parte pentru negru, deși mulți au accesorizat cu broșe, brățări și ace de cravată. Totuși, Ryan Gosling a atras atenția schimbându-și ținuta într-un costum roz aprins pentru interpretarea piesei nominalizate la categoria Cea mai bună melodie originală, "I'm Just Ken", în timpul ceremoniei.

 

 

Între timp, Ramy Youssef, Mark Ruffalo, Mahershala Ali și Finneas și-au folosit reverele pentru a cere un armistițiu în conflictul Israel-Hamas. Li s-au alăturat o mână de alți participanți - inclusiv Billie Eilish, Ava DuVernay și Quannah Chasinghorse - care au purtat ace roșii ca parte a campaniei Artists4Ceasefire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel