Darius Vâlcov, ministrul demisionar al Finanțelor, audiat la DNA

Minsitrul demisionar al Finanțelor, Darius Vâlcov, a ajuns joi la DNA pentru a fi audiat în dosarul în care este urmărit penal pentru trafic de influență.

UPDATE: La ieșirea din sediul DNA, Darius Vâlcov a declarat că a solicitat studierea dosarelor.

"Împreună cu avocatul meu am cerut să studiem dosarul. În momentul în care îl vom vedea, vă voi da mai multe detalii", a spus Vâlcov.

Darius Vâlcov i-a prezentat demisia din Guvern premierului Victor Ponta după ce DNA a dispus începerea urmăririi penale pe numele său.

"În 2009, administratorul unei societăți comerciale l-a contactat pe Darius Vâlcov, în calitate de primar, căruia i-a propus ca în schimbul oferirii sprijinului în influențarea factorilor de decizie din cadrul autorității contractante, în vederea câștigării unor licitații de lucrări pentru obiective situate în municipiul Slatina, orașele Scornicești, Piatra Olt și Drăgănești, să îi dea 20% din valoarea sumelor încasate (fără T.V.A.), conform contractelor de execuție a respectivelor lucrări", arăta un comunicat al DNA transmis vineri.

Fostul primar al orașului Slatina se declară nevinovat, explicând că și-a dat demisia pentru a nu afecta imaginea guvernului.

Traian Băsescu, despre Darius Vâlcov: Țin foarte mult la el

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel