Daniela Simulescu (astrolog): Va fi salvarea noastră

Rodica Mitu / 03 sep 2018 / 16:10 Salveaza PDF Comentarii
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Luna septembrie e cea în care vei hotărî dacă vei mai da a doua șansă, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

„Luna septembrie a acestui an este aceea în care vei hotărî dacă vei mai da a doua șansă. Marte (energia, acțiunea, forța) și-a oprit retrogradarea luni, deci acum vei avea curajul necesar să iei decizia pe care ți-o doreai poate de la începutul anului. Gândește-te la momentele în care ai oferit a doua șansă și dacă a funcționat. Și încearcă să îți dai seama de ce ai vrut să faci asta. Ce-a fost în capul tău? Ți-a fost frică să greșești sau să nu pierzi? Să rămâi singur?

Pentru că ne aflăm în plin sezon de Fecioară, matematica va fi salvarea noastră. Să îți faci un tabel cu bune și cu rele. Și după ce calculezi, să vezi rezultatul. Și dacă a doua șansă ți-a dat de fiecare dată cu minus, eu zic să nu mai stai pe gânduri. Și mă refer atât la persoane, cât și la proiecte. Mai ales că ne apropiem de retrogradarea lui Venus (iubire) care va aprinde fitilul bombelor din relații. Fie ele oficiale, fie ele ascunse de ochii lumii. Poate că ar trebui să îți dai ție a doua șansă astfel încât să nu mai ajungi în același punct!”, a precizat astrologul Daniela Simulescu în mediul online.

Tranzitele din vară

În altă ordine de idei, amintim că, încă din luna martie, Daniela Simulescu spunea că tranzitele din vară vor aduce schimbări majore. Mergând pe firul trecutului, la începutul lunii ianuarie, preciza că, pe parcursul anului 2018, oamenii vor avea curajul să spună ce nu le convine, vor fi dornici să comenteze, dar și să protesteze. Ceea ce s-a și întâmplat, proteste având loc atât în București, cât și în alte orașe din țară. Am luat legătura cu Daniela Simulescu, care a atras atenția asupra unor aspecte extreme de importante. Încă de la început, precizăm că a lucrat cu harta Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, parafată în jurul prânzului la Alba-Iulia. „Sunt conștientă că pot fi alese multe alte date semnificative (24 ianuarie, 9 mai etc.), însă tranzitele importante din ultimele decenii au avut efecte în această hartă", explicase Daniela Simulescu. Interviul îl puteți citi aici.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27