Daniela Simulescu (astrolog), schimbări pentru luna iunie: Nu vă speriați

Daniela Simulescu (astrolog), schimbări pentru luna iunie: Nu vă speriați
Daniela Simulescu (astrolog), schimbări pentru luna iunie: Nu vă speriați

Daniela Simulescu, astrolog, spune că luna iunie va fi marcată de surprize.

Luna aceasta, Marte va retrograda în Vărsător. Astrologul Daniela Simulescu, explică, într-un mesaj publicat pe Facebook, ce reprezintă acest lucru, oferind și un sfat.

Va fi luna "Surprize, surprize"

"Am aruncat câteva priviri pe tranzitele astrologice ale lunii iunie și am câteva concluzii pentru voi. Va fi luna "Surprize, surprize". Marte va retrograda în Vărsător, ceea ce înseamnă că remixul va fi remixat. Toți cei cu marcaj de Vărsător, Leu, Scorpion și Taur vor fi cei care vor resimți din plin toată tevatură. Ca sfat: tot ce v-ați planificat încă de la începutul acestui an va cunoaște o reformă serioasă. Adică nu vă speriați dacă va fi nevoie să regândiți toată strategia în urma unor evenimente spooky la care nu v-ați fi gândit niciodată. Și este valabil mai ales pentru cei care nu ies deloc din zona de confort. Acceptați schimbarea modului de acțiune, gândiți diferit, deveniți open minded, iar viața va va duce spre zări mai satisfăcătoare.

Uranus în Taur și Marte retrograd în Vărsător vă scot din rutină. De obicei mă întreabă lumea dacă e de bine sau de rău. Schimbarea este schimbare, depinde doar de noi cum va fi. Chiar dacă veți simți o neliniște interioară puternică, vă rog să nu uitați un lucru: planetele se învârt, deci nu rămân blocate așa cum credem noi!", a scris Daniela Simulescu în mediul online.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel