Daniela Simulescu (astrolog): Risc crescut de paranoia până la finalul lunii

Daniela Simulescu (astrolog)
Daniela Simulescu (astrolog)

Daniela Simulescu, astrolog, a atras atenția cu privire la un risc crescut de paranoia până la finalul lunii mai.

Daniela Simulescu a postat următorul mesaj pe rețeaua de socializare Facebook: "Risc crescut de paranoia până la finalul lunii. Jupiter din Scorpion face un trigon cu Neptun din Pești. Jupiter în Scorpion amplifică suspiciunile, scenariile care mai de care, geloziile. Neptun în Pești naște povești/iluzii care nu au legătură deloc, dar deloc, cu realitatea sau viața de zi cu zi.

Trigonul (unghi de 120 grade) este de obicei un aspect benefic, unul care ne ajută să folosim cele două energii spre avantajul nostru. Doar că de data asta, fiind implicate două semne de apă, unul mai fantazist ca altul, vă recomand să nu exagerați cu născocirile, invidiile și speranțele nesăbuite. Dacă nu ești poet sau scenarist de tragedii, coboară cât mai repede cu picioarele pe "tărâmul" vieții adevărate".

Previziuni pentru 2018

Amintim că Daniela Simulescu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, a explicat cum va fi anul 2018 pentru România. Atunci când ne uităm la aspectele previzionale în harta unei țări, spune Daniela Simulescu, "prima dată luăm în calcul harta progresată, cea care arată trăirile interioare, echilibrul emoțional și motivația interioară a poporului. Pe toată durata lui 2018, Luna progresată va fi în Rac. Deci ne va fi foarte greu să schimbăm ceva, vom dori să securizăm absolut tot ce avem, nu vom vrea să renunțăm la tradiții și obiceiuri, vom face și mai mare tam-tam pe familia tradițională, pe valorile naționaliste până la extreme. Cu alte cuvinte, reticenți și împotriva oricărei intervenție din afară".

Vezi și: Daniela Simulescu (astrolog), previziune pentru următorii 7 ani: Vor plânge bărbații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel