EXCLUSIV  Daniela Simulescu, astrolog DCNews: ACUM e o perioadă fantastică dacă ești...

Rodica Mitu / 22 iun 2019 / 13:24 Salveaza PDF Comentarii
Astrologie
Descriere foto: Astrologie

A doua serie din trilogia „Jupiter careu Neptun” aduce conflicte.

„Careul înseamnă un unghi de 90 de grade între două planete. E considerat un aspect tensionat, este un conflict, de multe ori un conflict interior. Reprezintă o nemulțumire profundă. Acest careu se întâmplă de trei ori pe durata acestui an. Primul a fost în ianuarie, acum e al doilea și urmează al treilea în septembrie. Jupiter aduce oportunități, expansiune, lărgește limitele cunoașterii. E semnul profesorului, al mentorului. Îi place tot ce este corect", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„E o perioadă fantastică dacă ești scriitor și vrei să scrii o carte. Dacă vrei să scrii un scenariu de film. Îți vin tot felul de idei", a mai spus astrologul.   

Cum sunt afectate zodiile Berbec, Taur și Rac

 

Berbec – Fac promisiuni. Primesc promisiuni. Evitați promisiunile și ideile pompoase. Căutați claritate. Pentru voi, acum, claritatea e ca o monedă rară.

Taur – Posesivitatea legată de persoanele dragi din viața voastră (prieteni, cunoștințe, vecini)... aveți impresia că vă datorează lucruri. Lăsați-o mai ușor. Sunt niște așteptări. Nimeni nu vă aparține.

Rac – Mai mult ca niciodată, doresc să-i salveze pe ceilalți. Ei simt că trebuie să se implice, deși ceilalți nu au nevoie.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27