Daniela Gyorfi și George Tal, relație: Ne-am certat. Nimeni nu a crezut

Daniela Gyorfi și George Tal, relație: Ne-am certat. Nimeni nu a crezut
Daniela Gyorfi și George Tal, relație: Ne-am certat. Nimeni nu a crezut

Daniela Gyorfi și George Tal, cel care îi este iubit și impresar, vin astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, moderată de Mirela Vaida la Antena 1, unde vorbesc despre relația lor, cu bune și cu rele.

Daniela Gyorfi formează un cuplu cu impresarul său George Tal din anul 2006, iar Maria este primul copil al artistei. Atunci când nu este pe scenă şi nu are contracte de onorat în străinătate, vedeta îi acordă tot timpul fetiței ei de şapte ani.

"Eu l-am cunoscut în Germania. Faptul că el acolo avea o situaţie, avea şi doi copii din prima căsătorie, eu o aveam aici pe mama... a fost o situaţie puţin complicată. Nu am crezut în relaţia asta. Până la urmă lucrurile s-au aşezat. El a spus să stăm împreună, să vedem dacă ne înţelegem. Ne-am certat, ne-am despărţit. Nu a fost niciun motiv, doar orgoliul amândurora. Suntem două pietre foarte tari. Nimeni nu a crezut în această relaţie", a spune Daniela Gyorfi.

Sarea și piperul

Daniela spune că ea și George Tal se potrivesc, dar sarea și piperul nu lipsesc din relația lor, pentru că există certuri din motive de gelozie.

Despre cum au ajuns împreună și cum au rezistat 12 ani, despre apariția fiicei lor, dar și despre motivul pentru care nu se căsătoresc, Daniela Gyorfi și George Tal vorbesc astăzi, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii "Totul pentru dragoste", moderată de Mirela Vaida la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel