Daniela Crudu a cedat: Ca niște câini eram!

După ce a fost folosită ca monedă de schimb de Lemurii din ”Ultimul Trib” pentru a-și achita pedeapsa primită, Daniela Crudu a ajuns alături de Cameleoni pe insula pustie din Madagascar, iar din prima seară asupra lor s-a abătut o furtună.

"Nu am vrut să le dau satisfacție, dar e dureros, m-am implicat și am pus suflet. S-au lepădat de mine. Au spus că sunt o povară... Cu siguranță colegii mei mă vor ajuta, deja se poartă foarte frumos cu mine, mă ajută pentru că văd că nu pot să mă descurc cu mâna asta", a mărturisit Daniela Crudu după ce a ajuns alături de noua sa echipă pe insula pustie.

Și când credea că mai rău nu poate, în toiul nopții s-a pornit o ploaie puternică, iar stropii mari au trecut rapid prin frunzele adăpostului lor improvizat.

"Îmi doream să mor, nu mai voiam nimic. După ce că suntem amărâți și vai de capul nostru, ploaie ne mai trebuia... că în rest le aveam pe toate! Toate hainele sunt distruse! N-am mai putut să dormim, nu știam ce să facem, unde să ne ascundem, stăteam cu pelerinele pe noi, ca niște câini eram!", a povestit Daniela Crudu, care a cedat chiar înainte de următoarea probă de Nominalizare din "Ultimul trib", care va putea fi văzută joi, de la 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel