Daniel Savu: "Așa a scăpat Victor Ponta de atacurile internaționale"

Senatorul Daniel Savu, fost membru al comisiei de Control al SRI face o serie de dezvăluiri după publicarea unei noi înregistrări a lui Sebastian Ghiță. El a povestit la RTV cum Victor Ponta a cerut să vorbească în fața Comisiei de Control a SRI și cum a renunțat la cerere după o întâlnire cu generalul Coldea. Imediat, atacurile internaționale asupra fostului premier ar fi încetat. 

Daniel Savu a menționat la România TV că Victor Ponta, întrebat de șefii PSD despre multitudinea de dosare din 2015, a spus că dorește să facă dezvăluiri în fața comisiei de Control A SRI. 

La vederea noii înregistrări publicate de Sebastian Ghiță, Daniel Savu a precizat că abia acum a înțeles ce s-a întâmplat în anul 2015, la ședința comitetului executiv a PSD, atunci când Ponta a spus că dorește să vină să facă dezvăluiri în fața comisiei de control a SRI. Era o premieră ca un prim-ministru să ceară sprijinul comisiei SRI din Parlament. 

În continuare, Savu a povestit cum, după ce s-a aflat de această intenție a lui Victor Ponta, Ghiță i-ar fi propus să meargă la o vilă secretă a SRI și să discute cu generalul Coldea. Ulterior acestei discuții, Ponta a renunțat să mai ceară audierea la Comisia de Control a SRI. Din acel moment, Savu spune că atacurile internaționale la adresa lui Victor Ponta ar fi încetat. 

Totodată, Daniel Savu cere înființarea unei comisii parlamentare de anchetă a SRI pentru că este o situație fără precedent. Daniel Savu a refuzat însă să spună ce s-a discutat în urma întâlnirii avute cu generalul Coldea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel