Daniel Pitei. Durerea de spate i-a arătat că are cancer: Să-l ajutăm!

Daniel Pitei
Daniel Pitei

Daniel Pitei, producător tv al multor emisiuni de succes (Iartă-mă, Burlacul, Insulă Iubirii), se zbate între viață și moarte.

Daniel Pitei a fost diagnosticat cu tumoră malignă a osului și măduvei osoase. Bărbatul a avut o banală durere de spate și picior, crezând că vine de la o hernie de disc, dar după șase luni s-a dovedit a fi o boală letală. Mihai Gâdea a vorbit despre cazul lui Daniel Pitei la Antena 3.

Cum îl puteți ajuta

Oricine îl poate ajuta pe acest jurnalist să meargă mai departe. Are nevoie de ajutorul fiecăruia dintre voi.

"Vă mulțumesc din suflet tuturor că sunteți alături de mine, chiar dacă vă cunosc sau nu. Vă îmbrățișez cu drag pe toți

Titular cont PITEI MIHAI DANIEL Cont: RO95BTRLRONCRT0270509801 BANCA TRANSILVANIA", a transmis Daniel Pitei pe contul său de Facebook.

Vaida, mesaj emoționant


Mirela Vaida şi colegii ei au sărit în ajutorul colegului încercat greu de soartă şi a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele sociale în care a povestit despre drama lui Daniel Pitei.

"Lumea showbiz-ului te învață, de multe ori, să vinzi iluzii și rețete ale fericirii, ambalate în decoruri de televiziune grandioase, luminoase, pline de zâmbete și feţe abundent și strident machiate!! În spatele camerelor de filmat, dramele sunt aceleași. Astăzi, un coleg de breaslă are nevoie de ajutor!! Daniel Pitei, producător tv al multor emisiuni de succes (Iartă-mă, Burlacul, Insulă Iubirii), se zbate între viață și moarte! Metastaze multiple la inimă și plămân!! Colegi de redacție și vedete s-au mobilizat imediat!", este mesajul emoţionant transmis de Mirela Vaida.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel