Daniel Minciună Bejan, consilier județean PNL, a murit

 Consilierul liberal Daniel Minciună Bejan a decedat, miercuri după-amiaza, după ce i s-a făcut rău în Aeroportul ieşean. 

Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi, a declarat că, în jurul orei 14.06, a fost primită o solicitare prin intermediul serviciului 112 pentru intervenţia unui echipaj medical la Terminalul 2 al Aeroportului Internaţional Iaşi. 

"Am fost solicitaţi să intervenim în cazul unui bărbat în vârstă de 42 de ani, căruia i s-a făcut rău în aeroport. În momentul în care echipajul a ajuns acolo, bărbatul era deja în comă profundă. A fost intubat şi ventilat mecanic. După 10 minute, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. S-au continuat manevrele de resuscitare iar pacientul a fost transportat la Institutul de Boli Cardiovasculare. Pe tot traseul, pacientului i s-au făcut toate manevrele de resuscitare. Cei de la Institut au preluat cazul, continuându-se manevrele de resuscitare", a declarat Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al Ambulanţei. 

La scurt timp după ce a ajuns la Institutul de Boli Cardiovasculare, medicii au fost nevoiţi să constate decesul bărbatului. 

Daniel Minciună Bejan a fost director al Direcţiei Regionale de Administrarea Drumurilor şi Podurilor. A renunţat la această funcţie în vara anului 2016, pentru a candida la funcţia de consilier judeţean, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel